A BÓBITA BÁBSZÍNHÁZ HÁZIRENDJE

 

Kedves közönségünk!

Házirendünket az Önök nyugodt, kellemes ittléte és a mi zavartalan működésünk érdekében állítottuk össze. Kérjük, olvassák el figyelmesen! A Bóbita Bábszínház előadásaira és rendezvényeire vásárolt belépőjegyekkel Önök automatikusan elfogadják a házirendben foglaltakat.

Köszönjük! Jó szórakozást kívánunk!

 

JEGYVÁSÁRLÁS

1.    Előadásainkra és rendezvényeinkre a jegy.bobita.hu online felületen, továbbá személyesen, jegypénztárunkban vásárolható belépőjegy.

2.    A telefonon vagy e-mail-ben LEFOGLALT jegyeket legkésőbb az adott előadás előtt 30 perccel vehetik át a jegypénztárunkban. Amennyiben ez nem történik meg, automatikusan töröljük a foglalást. Az online MEGVÁSÁROLT jegyeket is kérjük, érvényesítsék a bábszínház jegypénztárában az előadás előtt!

3. Amennyiben személyesen kívánnak jegyet vásárolni, kérjük, ehhez a hétköznapi PÉNZTÁRI ÓRÁK-at (kedd-péntek: 9-16.00) vegyék igénybe!

4.    A hétvégi előadások előtti pénztári nyitva tartást - szombaton 9-10, továbbá 15-16 óra között - lehetőség szerint a jegyek és bérletek érvényesítésére tartjuk fenn. Későbbi időpontokra szóló belépőjegyet a hétköznapi pénztári órákban, illetve a hétvégi előadások időtartama alatt, 10-11, illetve 16-17 óra között- van módjuk vásárolni. 

5.    A belépőjegyekkel és bérletekkel a Bóbita Bábmúzeum is megtekinthető ingyenesen.

6.    Hétköznapi előadásainkra elsősorban szervezett csoportok jelentkezését várjuk. Egyéni és családos látogatóinkat kérjük, előzetesen telefonon informálódjanak munkatársainknál az előadásokról!

 

ELŐADÁSOK

1. Kérjük látogatóinkat, hogy ételt és italt ne vigyenek be a Kós Lajos terembe, illetve a kamaraterembe!

2. Az előadások alatt fényképet és videofelvételt készíteni tilos, továbbá kérjük, hogy mobiltelefonjaikat kapcsolják ki vagy helyezzék NÉMA üzemmódba az előadások időtartama alatt!

3. A csecsemőkkel érkező látogatóink részére a földszinti mozgássérült mosdóban pelenkázó asztalt, a Kós terem sarkában lévő kanapén szoptatási lehetőséget biztosítunk!

4. Az előadások kezdési időpontját figyelembe véve érkezzenek a bábszínházba, ugyanis a késve érkezőket (ez a belépőjeggyel rendelkezőkre is vonatkozik) nem áll módunkban beültetni a nézőtérre, mivel az zavarja az előadást és az időben érkezett, a nézőtéren ülő nézőinket.

 

Rendezvényeinken alkalmanként fényképfelvételek készülnek. Az ezzel kapcsolatos jogaikról az adatvédelmi szabályzatban tájékozódhatnak.