FONTOS INFORMÁCIÓ!

2021. nov 20.
A kormány hatályos rendelkezésének értelmében a bábszínház egész területén (aula, közösségi terek, nézőtér) a maszk viselése 2021. november 20-tól KÖTELEZŐ!
 
Megértésüket köszönjük.
 
Szeretettel várunk mindenkit előadásainkon!
 

Változás!!!

2021. nov 10.

A Bóbita Bábszínház és a Pannon Filharmonikusok egy igazi pécsi összművészeti előadásra készül ebben az évadban: Kodály Zoltán "Háry János" című művét állítják egyedi módon, dal- és bábjátékként színpadra. A covid-megbetegedések növekvő száma alapján mérlegelve, hogy egy ilyen komplex előadás előkészítése, megtartása, amelyben énekművészek, bábművészek lépnek fel, a szimfonikus zenekar, a Pannon Filharmonikusok Fesztiválkórusa és a Pannon Gyermekkar is részt vesz, a 60 éves bábszínház és a 210 éves zenekar közös premierjére 2021. november vége helyett 2022 tavaszán kerül sor.

                                  

Jegyrendszerünk újra üzemel!

2021. szept 15.

2021. szeptember 13-tól újra üzemel online jegyrendszerünk!

Amennyiben nem érkezik visszaigazolás e-mail-ben a jegyvásárlás sikerességéről, kérjük, jelezzék közönségszervezőnknek a jegy@bobita.hu  e-mail-címen! 

Díjat nyertünk!

2021. szept 06.
A 2021. szeptemberében megrendezett XXX. Kolibri Fesztiválon a "Madarak nyelve" című előadásunk érdemelte ki a Michel Indali-díjat!
Ezt a díjat Kemény Henrik alapította, és minden évben a bábos műfaj egy-egy kiemelkedő alkotója vagy társulata nyerheti el.
Díjnyertes előadásunk szeptember 11-én, szombaton 16 órakor a Bóbita színpadán!