Cini-cini muzsika (pöttömszínház)
Cini-cini muzsika (pöttömszínház)
2022.10.01. Saturday 10:00

Zsolnay Negyed Éjszakája

2022. szept 17.

 Szeptember 17-én, szombaton délutántól a Bóbita is bekapcsolódik a Zsolnay Negyed Éjszakája programsorozatába! 

Különleges szeptemberi hétvége!

2022. szept 10.

Szeptember 10-én, szombaton nincs előadás a bábszínházban, de 15-17 óra között bábkészítő foglalkozással várjuk vendégeinket!


Szeptember 11-én, vasárnap 16 órakor a Zeneszüret Fesztiválhoz kapcsolódva a Kós Lajos teremben a "Háry János", a Kodály Központban tartott bemutató óta először a Bóbita színpadán. Az előadás után 17.30-kor a bábmúzeumban hivatalosan is megnyílik a szegedi Kövér Béla Bábszínház bemutatkozó tárlata "Gombócból is sok!" címmel.

Magyar Bábművészek Szövetsége díja

2022. jún 17.

A 2022. június 11-16. között Kecskeméten megrendezett Magyarországi Bábszínházak 15.Találkozóján Czéh Dániel bábszínészünk kapta a Magyar Bábművészek Szövetsége különdíját a fesztiválon nyújtott kiemelkedő színészi alakításaiért a "Madarak nyelve" ( Bóbita Bábszínház), a "Sárkányölő Sebestyén" és a "Kisgömböc" (KL Színház) című előadásokban!

Szeretettel gratulálunk!

Gyereknap

2022. máj 28.

VÁROSI GYEREKNAP 2022

Május 28-án, szombaton és 29-én, vasárnap a Gyermeknap alkalmából a Zsolnay Negyed a város legnagyobb játszóterévé változik, ahol a legkisebbektől a kamaszokig mindenki megtalálja a neki való szórakozást, elfoglaltságot, játékot!

A Bóbita Bábszínház szombaton 16-18 óra között bábkészítő foglalkozással várja az érdeklődőket - jegyek a Bóbita jegypénztárában kaphatóak erre a programunkra!

Vasárnap 10 órakor a Bóbita kamaratermében a "Szivárványhinta" című csecsemőszínházi előadásunk látható - ennek megtekintése INGYENES, de a férőhelyek végessége miatt regisztrációhoz kötött. Az alábbi címen lehet regisztrálni: latogato@zsn.hu

Vasárnap délután 15-18 óra között a "Királyfik és királylányok" című interaktív tematikus játszóterünkkel várjuk a 4 éven felüli gyermekeket és kísérőiket a bábszínház épülete mellett, a füves területen - a részvétel INGYENES!