Jegyvásárlás a jegy.bobita.hu oldalon!


A hétvégi előadások előtti pénztári nyitva tartást - szombaton 9-10, továbbá 15-16 óra között - lehetőség szerint a jegyek és bérletek érvényesítésére tartjuk fenn. Későbbi időpontokra szóló belépőjegyet a hétköznapi pénztári órákban, illetve a hétvégi előadások időtartama alatt, 10-11, illetve 16-17 óra között- van módjuk vásárolni.
Köszönjük!

 

AZ ELŐADÁSOKRA SZÓLÓ BÉRLETEKET CSAK A PÉNZTÁRBAN TUDJÁK MEGVÁSÁROLNI!


 A 2018/19-es évad bábelőadásokra szóló bérletei

Táltos bérlet (tetszés szerint választott 4 előadásra) – 3200 Ft
Boszorka bérlet (tetszés szerint választott 3 előadásra) – 2400 Ft
Tündér bérlet (tetszés szerint választott 2 előadásra) – 1600 Ft

 

 

Az előadásokra a jegyár: 1000 Ft
Csecsemőszínházi előadásokra: 900 Ft

(Az árak egyben a Bábmúzeum belépőjegyének árát is tartalmazzák!)


Új előadásaink:
Lúdas Matyi- BEMUTATÓ! 2018 szeptember 29.

Árgyélus királyfi és Tündérszép Ilona- FELÚJÍTÁS!

Történetek a kutyusról meg a cicusról

Robin Hood

 

Repertoáron maradó előadások:
Az aranyecset
Az elveszett szaloncukor
Mit eszik a micsoda?
Szélkötő Kalamona
Édes Élet Cukrászda
Terülj, terülj, asztalkám!
Torzonborz, a rabló
Torzonborz 2. – Torzonborz visszatér
Menjünk, menjünk Betlehembe!
Dzsungelmese, avagy Kisoroszlán keresi a sörényét
Hamupipő
Hő- hő, felhő! (csecsemőszínházi előadás)
Szivárványhinta (csecsemőszínházi előadás)
Tipegő-topogó (csecsemőszínházi előadás)
Icurka-picurka (csecsemőszínházi előadás)
Kerekecske-gombocska (csecsemőszínházi előadás)
Cini-cini muzsika (csecsemőszínházi előadás)
Dödölle (csecsemőszínházi előadás)

 

Bérleten kívüli ajánlataink:
Az ördögszántotta hegy (gólyalábas szabadtéri játék)
Lovagi torna (tematikus játszótér 4 éves kor feletti gyermekeknek)

 

Előadások az ifjúsági (14 éves kortól) korosztály számára:
Az ablak
#Apa_anya_én


 

Egyéb bérletek:
Bábkészítő-kézműves bérlet
4 foglalkozásra: 2800 Ft
3 foglalkozásra: 2100 Ft
2 foglalkozásra: 1400 Ft

Bérleten kívüli jegyár a bábkészítő foglalkozásokra: 800 Ft

Kombinált bérlet
2, 3 vagy 4 alkalomra tetszés szerinti arányban bábelőadás, illetve bábkészítés
(Pl.: 2 előadás + 1 bábkészítő foglalkozás/ 2x 800 + 1x 700 = 2300 Ft)


Családi bérletvásárlásnál igénybe vehetőek a Tüke Kártya és nyújtotta kedvezmények!Jegy- és bérletvásárlással kapcsolatos tudnivalók
Előadásainkra és rendezvényeinkre a jegy.bobita.hu online felületen, továbbá személyesen, jegypénztárunkban vásárolható belépőjegy. A telefonon vagy e-mail-ben LEFOGLALT jegyeket legkésőbb az adott előadás előtt 40 perccel vehetik át a jegypénztárunkban. Amennyiben ez nem történik meg, automatikusan töröljük a foglalást. Az online MEGVÁSÁROLT jegyeket is kérjük, érvényesítsék a bábszínház jegypénztárában az előadás előtt!
Amennyiben személyesen kívánnak jegyet vásárolni, kérjük, ehhez a hétköznapi pénztári órákat (hétfő-péntek: 8.00-16.00) vegyék igénybe!
A hétvégi előadások előtti pénztári nyitva tartást - szombaton 9-10, továbbá 15-16 óra között - lehetőség szerint a jegyek és bérletek érvényesítésére tartjuk fenn. Későbbi időpontokra szóló belépőjegyet a hétköznapi pénztári órákban, illetve a hétvégi előadások időtartama alatt, 10-11, illetve 16-17 óra között- van módjuk vásárolni.
A belépőjegyekkel és bérletekkel a Bóbita Bábmúzeum is megtekinthető ingyenesen.
Mielőtt bérletet vásárolnak, tekintsék meg ajánlott előadásaink, foglalkozásaink leírását, életkori ajánlóját honlapunkon (www.bobita.hu), illetve a bábszínház előterében található kiadványainkban!
A nagytermi és csecsemőszínházi előadások közül válasszák ki azt a 2, 3 vagy 4 konkrét előadást, amit a kívánt bérlettel megnéznének, és ezt adják meg szervező munkatársunknak!
Ugyan egész évben árusítunk bérleteket magánszemélyek, családok és csoportok részére, de az óvodai, iskolai csoportoknak továbbra is javasoljuk, hogy az iskolaév vagy óvodai szezon első felében váltsák meg bérleteiket, hiszen így jobban tudnak tervezni az év egészét illetően.

Hétköznapi előadásainkra elsősorban szervezett csoportok jelentkezését várjuk.
Egyéni és családos látogatóinkat kérjük, előzetesen telefonon informálódjanak munkatársainknál az előadásokról!

ELŐADÁSOK
Kérjük látogatóinkat, hogy ételt és italt ne vigyenek be a Kós Lajos terembe, illetve a kamaraterembe!
Az előadások alatt fényképet és videofelvételt készíteni tilos, továbbá kérjük, hogy mobiltelefonjaikat kapcsolják ki vagy helyezzék NÉMA üzemmódba az előadások időtartama alatt!
A csecsemőkkel érkező látogatóink részére „babasarkot”- szoptatósarkot rendeztünk be a ruhatárban (pelenkázóaasztal, kényelmes fotel), kérjük az anyukákat, hogy itt szoptassanak!
Az előadások kezdési időpontját figyelembe véve érkezzenek a bábszínházba, ugyanis a késve érkezőket (ez a belépőjeggyel rendelkezőkre is vonatkozik) nem áll módunkban beültetni a nézőtérre, mivel az zavarja az előadást és az időben érkezett, a nézőtéren ülő nézőinket.

Matricagyűjtés
Minden bábelőadás megtekintésekor a Bóbita Bábszínház előadásainak egyes jeleneteit és bábjait ábrázoló matricákat és matricagyűjtő lapot adunk ajándékba nézőinknek, éppen annyit, ahány jegyet vásárolt a család, vagy ahány családi/ egyéni bérlettel érkeztek hozzánk látogatóink. Ezen apró ajándékok révén a gyerekek otthon is felidézhetik legkedvesebb előadásaikat és azok szereplőit.

Pártoló tagság
A Bóbita Bábszínház 2013 őszén indította útjára azt a kezdeményezést, amellyel magánszemélyeket hív segítségül nehéz anyagi körülmények között élő óvodás és iskoláskorú gyermekek bábszínházi élményhez juttatásához. Ennek módja, hogy a segíteni kész támogatók 2 bábelőadásra szóló bérlet(eket) vásárolnak, amelyeket a Bóbita Bábszínház szervezése juttat el az előzetesen feltérképezett igények szerint egy-egy gyermekekkel foglalkozó pécsi és Pécs környéki intézmény (óvoda, iskola) számára.
A Bóbita Bábszínház társulata köszönetet mond minden jó szándékú bérletvásárlónak, akik számos kisgyermek bábszínházba látogatását teszik lehetővé egy-egy bérlet megvásárlásával!